ÜYE GİRİŞİ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yedek Parçası Olan Eşyalarınızı Çöpe Atmayın!

24-07-2018 17:02
Yedek Parçası Olan Eşyalarınızı Çöpe Atmayın!

Yedek Parçası Olan Eşyalarınızı Çöpe Atmayın!

 

Mutfak Şefleri ve Mutfak Robotu Aksesuarları

 

Evlerin çeşitli odalarında çeşitli amaçlar için kullanılmakta olan üst düzey araç ve gereçlerin yedek parçaları da piyasa içerisinde mevcuttur. Çoğu zaman yaygın bir yanlışlık ile bozulan ya da bozulmaya yüz tutan gereçler direkt olarak çöpe atılmaktadır. Oysa yeni bir üründen çok daha ucuza temin edilebilecek yedek parçalar ile birlikte bu gereçleri uzun yıllar daha kaliteli ve nitelikli ölçeklerde kullanmak mümkün görünmektedir. Bu gereçlerin başında mutfak şefleri ve mutfak robotları gelmekte.

 

Eriştelerin kalın ve nizami bir şekilde kesilmesi için özel olarak imal edilmiş olan erişte makinelerinin kesme aparatları bozuldukları takdirde yedek parça kapsamında değerlendirilip satın alınarak yeniden kullanıma açılmakta. Mutfak robotlarının çalışma hazneleri ise zaman içerisinde bol miktarda yiyecek birikintisinden dolayı kararmakta, jileti istenen hızda dönmemektedir. Ev hanımları hem çalışma haznesini hem de jiletlerini değiştirerek mutfak robotlarını kurtarma ayrıcalığına sahipler.

 

Düdüklü Tencere Aksesuarları ve Yedek Parçaları

 

 

Belli başlı yemeklerin çok daha lezzetli ve kıvamında pişirilmesi için her mutfakta en az bir düdüklü tencere bulunmakta. Düdüklü tencerelerde en sık bozulan yapı ise lastiklerdir. Ancak bu lastikler de diğer mutfak gereçleri gibi çok uygun bir fiyatta değiştirilebilir. Kulplarda da belli bir noktadan sonra aşınma ve yerinden çıkma gibi olumsuz unsurlar belirebilir. Ancak düdüklü tencerelere entegre bir şekilde eklenen kulplar tencerelerin çok daha nitelikli bir şekilde kullanılmasının önünü açmaktadır. Üstelik bu kulplar katlanabilir olduğu için bir önceki kulp aksesuarlarına oranla çok daha steril ve pratik olmaktadır. Düdük mekanizması bozulan tencereler için ise direkt olarak gösterge paneli ve saat ayarı bulunan aparatlar her bütçeye uygun fiyatlar ile birlikte satın alınarak tencerelerin kalitesini arttırmaktadır.

 

Mikrodalga Fırın Aksesuarları ve Yedek Parçaları

 

 

Mikrodalga fırınların yanlış kullanımı ya da ısıl dengelerinin bozulması ile birlikte cam tabak kısımlarında çatlaklar ve kırılmalar meydana gelebilir. Ancak bu tabakların yedek parçaları bulunmakta ve piyasa içerisinde aktif olarak satılmaktadır. Dönüş halkası adı verilen bu aparatların mikrodalga fırınların içerisine takılması ile birlikte fırınlar uzun süreli olarak sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam etmektedir.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.