ÜYE GİRİŞİ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Tefal Tencere Aksesuarları

25-09-2018 14:37
Tefal Tencere Aksesuarları

Tefal Tencere Aksesuarları

 

Yemeklerinizin daha lezzetli, daha sağlıklı ve kısa süre pişmesini sağlayan düdüklü tencere modelleri mutfakların en vazgeçilmez yardımcılarıdır. Hünerli aşçılar için bu tencerelerin kullanımı lezzetli menüler hazırlanmasında avantaj sağlar. Bazı durumlarda arızalanan tencereler için bazı aksesuarlar gerekli olur. Doğru marka için doğru ve orijinal parça seçimi aynı kalitenin devam etmesi adına çok önemlidir.

 

Düdüklü Tencereler için Sap ve Kulp Seçenekleri

 

 

Her marka tencereye özel olarak sap ve kulplar bulabilirsiniz. Tencerelerin özellikle sap ve kulp kısımları zaman içerisinde deforme olabiliyor. Bu deformasyonun oluşmasında kullanıcı hataları öne çıkıyor. Özellikle tencere modeline göre takıp çıkarılabilen saplar ise yüzde yüz güvenli bir şekilde değiştirilebilir. Bu özellik genellikle tencereler arasında kolaylıkla geçiş yapılabilmesi için sunuluyor. Sabit bir sap yerine bu şekilde kullanılan fonksiyonel sağlar ile ocakta ve fırında tencerelerin çok daha rahat kullanımı söz konusu olmaktadır.

 

Düdüklü Tencere Buhar Sepetleri

 

 

Haşlamak istediğiniz besinleri buhar sepetleri ile çok daha pratik bir şekilde pişirebilirsiniz. Farklı modellere uygun buhar sepetleri olabilirsiniz. Derinlik olarak farkı olan düdüklü tencere modeller, genellikle genişlik olarak aynı olduğu için aynı buhar sepeti pek çok model için kullanılabilir özellikte olmaktadır. Bu kategoride de haşlama sepeti için taşıyıcı destek teli gibi farklı aksesuarlarda bulabilirsiniz.

 

Düdüklü Tencere Saatleri

 

 

Bazı model tencerelerde akıllı kontrol saati olabiliyor. Bu alanda otomatik geri sayımı sağlayan saatler ile pişirme süreci boyunca yemeğinizi kolay bir şekilde kontrol etmenizi sağlayacaktır. Farklı markalara özel kullanımlarda saat seçenekleri bulunuyor. Düdüklü tencerelerde belirli pişirme süreleri bulunur. Bu saatler kullanımları ile tencere kullanımları çok daha profesyonel bir hale gelecektir.

 

Düdüklü Tencere Aksesuarları

 

 

Kapak içerisindeki lastikler pişirme aşamasının en önemli elemanlarıdır. Zaman zaman deforme olabilir. Bu nedenle lastiklerin yenilenerek daha profesyonel bir pişirme elde edilebilir. Bu tencerelerin kullanımı kolay ve pratik olduğu kadar doğru kullanılmadığı ve gerekli bakımlarının yapılmaması durumunda tehlikeli olabilir. Bu nedenle aksesuarların ihtiyaç durumunda doğru marka ve model için doğru seçimi istenilen lezzetli ve pratik pişirme sisteminin devam etmesi adına çok önemlidir.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.