ÜYE GİRİŞİ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Saç Şekillendirici Taraklar İle İşiniz Daha Kolay

12-07-2018 16:42
Saç Şekillendirici Taraklar İle İşiniz Daha Kolay

Saç Şekillendirici Taraklar İle İşiniz Daha Kolay

 

PERMALI VE KIVIRCIK SAÇLARIN KURTARICISI YENİ TARAKLAR

 

Kadınların kurutma ve şekillendirme için saçları ile mücadele vermesi gerekmektedir. Özellikle kıvırcık ve kabarık saçlarınız varsa şekillendirmek saatlerinizi alırken, kurutmak tam bir çile haline gelmektedir. Sıradan saç kurutma makinesi veya fön makinesi yardımcı olmamaktadır. Doğal ve sağlıklı görünen saçlara kavuşmak için permalı veya kıvırcık saç yapınıza uygun olan saç şekillendirici tırnaklar tercih etmeniz gerekmektedir. Kalın veya ince telli, gür veya az saç yapınıza uyum sağlayabilecek tırnakları uzun ve ince, kalın ve kısa olan tırnaklar arasında seçim yapabilirsiniz. Farklı markaların değişik şekillendirici başlıkları bulunmaktadır. Bu saye de yeniden saç kurutma veya şekillendirme makinesi almak zorunda kalmazsınız.

 

KUAFÖR DÜŞMANLARININ DOSTU SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER

 

 

Kadınların çoğu kuaförlerin istedikleri saç modeli, saç rengi ve boyunu ayarlamayıp yapamadığını düşünmektedir. Özellikle günlük yaşantı da saçların hem güzel hem de doğal görünmesini isteyen kadınlar fazla şekillendirici krem, köpük vs. kullanmadan doğallığı korumak istemektedirler. Kuaförlere olan düşmanlıkta saçların bozulmaması için çok fazla kullanılan saç spreyi, saç köpüğü veya krem kullanımından kaynaklanmaktadır.

 

Saç yapınıza uygun en doğru marka ve ürünü seçerek kendi saç şekillendirici tırnaklar yardımıyla günlük hayatta saçlarınızı baştan yaratabilirsiniz. Özel günler için hazırlanırken de saatlerce kuaförde vakit geçirmekten sıkılanlara pratik bir çözüm olmaktadır. Saç şekillendirici başlıklar sayesinde iri dalgalar, düz fön görüntüsü, sık ve kıvırcık bir saç modeli oluşturabilirsiniz. Düğün topuzunu bile evde saç şekillendirici ile dağınık iri dalgalar yapıp tel tokalarla tutturarak oluşturabilirsiniz. Hem hızlı hem de pratik olan saç şekillendirici başlıklar birden fazla seçeneği ve kullanım kolaylığı ile kuaförde saatlerinizi harcamanıza son vermektedir.

 

SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER HAYATINIZIN OLMAZSA OLMAZI

 

 

Difüzör olarak da bilinen özellikle kıvırcık forma sahip saçlarda tercih edilen saç şekillendirici başlıkların sıcak hava yönlendirmesi saçın daha kalıcı hale gelmesini sağlamaktadır. Yuvarlak yapısıyla gür saçların bile üstesinden gelebilecek bir yeteneğe sahiptir. Fırça ve tarak tırnaklarına sahip saç şekillendirici seçenekleriyle düz ve kırık fön görüntüsünü oluşturabilirsiniz. Hava yönlendiricilerin kullanıldığı modellerde verilerek doğru seçim yapmanız sağlanmaktadır.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.