ÜYE GİRİŞİ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Kahve Ve Çay Yapımı İçin Doğru Aksesuarlar Seçin

Kahve Ve Çay Yapımı İçin Doğru Aksesuarlar Seçin

Kahve Ve Çay Yapımı İçin Doğru Aksesuarlar Seçin

 

Kahve Yapımı İçin En Doğru Aksesuarlar

 

Üst düzey bir teknoloji desteği ile birlikte çalışan kahve makinelerinin çalışma disiplinleri tamamen aparatlarının ve aksesuarlarının doğru seçimine bağlıdır. Yerel ve uluslararası üne sahip kahvelerin ev yapımı içimlerine öncülük eden bu cihazların ilk önemli aksesuarlarını su tankları oluşturmakta. Özellikle Espresso ve Capuccino makinelerinde suyun boşaltıldığı hazne olan bu ürünler çok uygun fiyatlarda alıcılara iletilmekte. Kahve tercihlerinde sütü önemli bir noktada tutan müşteri kitlesi için özel olarak imal edilmiş olan süt köpürtücüler bulunmaktadır.

 

Tamamen elektronik bir çalışma disiplinine sahip olan bu cihazlar makine sistemlerinin tam orta noktalarında bulunur. Sütün doğal ve hızlı bir şekilde köpürtülmesini sağlayarak kahvelerin çok daha lezzetli bir şekilde servis edilmelerine olanak tanıyan mekanizmalardır. Kahvelerini yumuşak içim sevenler için su yumuşatıcı kartuşlar da bir diğer seçeneği oluşturuyor. Bu aletler kahve ve çay yapımı için entegre bir şekilde mutfak makinelerine eklenmekte ve kahve suyunu rafine ederek çok daha yumuşak içişlere olanak tanımakta. Aynı zamanda kireç temizleme özellikleri de bulunmakta. Özellikle kahve makinelerine musluk suyu katanlar için ideal bir kullanım modeli içermekte.

 

Pres contaları da son yıllarda kahve makineleri için alternatif bir aksesuar ihtiva etmekte. Otomatik kahve makineleri için özel dizayn edilmiş pres contaları hem musluk suyunu hem de makinenin içindeki suları rafine ederek güvenli ve sağlıklı tüketim değerleri oluşturmakta. Isı yaymayan ve hissettirmeyen kahve kolları da kahve pişirme aşamalarında alıcılara ayrı bir konfor sunan diğer aksesuarlardır.

 

Çay Yapımı İçin En Doğru Aksesuarlar

 

 

Çay yapımının kahveden farkı deminin oturması ve bunun an be an takip edilmesi şartı gelir. Bu nedenle çay makinelerinin kapaklarının doğru tercihi son derece önemli olabiliyor. Cam kapaklar ise kahve ve çay yapımıiçin kullanılan makinelere hem ayrı bir estetik değer katmakta, hem de çayın deminin takibi ve kontrolü açısından saydam bir ayrıcalık sunmakta. Cam pot ve hazneler de çay makineleri için ideal bir aksesuar olarak tercih edilebilir. Plastik ve kauçuk malzemelerini sağlıksız bulan ev hanımları tamamen camdan oluşan bu ürünleri mutfaklarında kullanarak sağlık ve lezzet arayışlarına son noktayı koyabilirler.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.