ÜYE GİRİŞİ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

El Blenderleri İçin Yedek Parçalar

12-07-2018 16:30
El Blenderleri İçin Yedek Parçalar

El Blenderleri İçin Yedek Parçalar

 

Çalışma Kabı ve Doğrayıcı Hazneler

 

Çalışma kabı ve doğrayıcı hazneler el blenderleri için en önemli parçaları oluşturmakta. Bu kaplar ve hazneler içerisine özellikle fazla oranda konulan yemek çeşitleri ise daha sonraları blenderlerin eski işlevlerini tam randımanlı olarak yerine getirememesine neden olmakta. Ancak aksesuar ve yedek parça kapsamında düşünen alıcılar direkt olarak ürünlerini atmak yerine değiştirme yoluna giderek çok daha hesaplı kullanım modellerini icra edebilirler. Doğrayıcı hazneler piyasa içerisinde genel olarak ikiye ayrılıyor. Blenderlerin ebatına göre tekli ve duble olan hazneler mevcuttur.

 

Duble tercih edenler çok daha kısa sürede çok daha fazla gıdanın hazır hale getirilmesini sağlayabilirler. Bununla birlikte el blenderlerinin tepe noktalarında mevcut olan çalışma kapları da gerekli görüldüğü takdirde değiştirilebilir. Özellikle uzun zamanlı kullanım nedeniyle bu haznelerde çatlama ve kırılma gibi unsurlar gözlemlenebilir. Bu da sıkı ve rahat çalışma prensiplerini bozabilmekte. Ancak çok uygun bir fiyata değişimi yapılan yedek parçalar ile birlikte el blenderlerini ilk günkü hızı ve konforu ile çalıştırmak mümkün olabilmekte.

 

Doğrayıcı Bıçaklar ve Rendeleme Diskleri

 

 

Doğrayıcı bıçaklar ve rendeleme diskleri el blenderleri ürünlerinde en fazla bozulan parçaların başını çekmekte. Bunun en büyük nedeni ise nispeten sert ve kabuklu yapıda olan gıdaların üst üste ve fazla bir şekilde çalışma haznesine konuluyor olmasıdır. Ancak bu parçaların değişimi de aynı oranda son derece pratik ve hızlı olabilmekte. İki ayrı uçta birbirine paralel çizgilerde konumlandırılmış bıçaklar değiştirilmekte ve kullanım konforu yeniden ürün sahiplerine iade edilmektedir. Bununla birlikte ince yapıdaki rendeleme diskleri de aynı konumda yer alıp müşteri memnuniyetini kat be kat arttırmaktadır. Rende taşıyıcıları da aynı şekilde yedek parça kapsamında seçilebilecek ve siparişi verilebilecek ürünler kategorisinde bulunuyor. Kimi el blenderlerinde ise ek olarak camdan imal edilmiş doğrayıcı bıçaklar ve dilimleme diskleri de bulunmakta.

 

Gövde ve Motor Grupları

 

 

Gövde ve motor parçaları da setler halinde satılmakta, el blenderlerinin yedek parça ihtiyaçlarını tanzim etmekte. Açma kapama kısımları tam otomatik olarak gövde kısmında yer almakta. Fişe bağlı çalışan motorlar ise kullanıcılar tarafından değiştirilerek ürün yenileme yoluna gidilebilir.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.