ÜYE GİRİŞİ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Ayserservis İle Eskiyen Parçalarınızı Yenileyin

12-07-2018 16:23
Ayserservis İle Eskiyen Parçalarınızı Yenileyin

Ayserservis İle Eskiyen Parçalarınızı Yenileyin

 

Ürün Aksesuarları ve Yedek Parçaları

 

Garanti kapsamında satın alınan her dijital ve elektronik ürünün belli bir süre sonra yedek parça alanında değişime ve yenilenmeye gitmesi gerekmekte. Erkeklerin gündelik ve iş yaşamlarına doğrudan etki eden tıraş makinelerinin jilet kısımları bu noktada haftalık ve aylık periyotlarda değiştirilmekte. Dinamik kesme mekanizmalarına sahip olan bıçak ve elekler değiştirildikten sonra söz konusu tıraş makinelerinden alınan randıman da aynı oranda artış göstermektedir. Hanımların günlük bakım araçlarından biri olan epilasyon makinelerinin de periyodik zamanlarda yedek parça değişimine gitmeleri gerekmekte. Bu parçaların başında tğy çekici cımbız başlıkları yer almakta. Yüksek ısıda çalışan cımbız başlıkları belli bir süre sonra eski işlevlerini yerine getirememeye ve çalışma disiplinlerinden uzaklaşmaya başlamaktadır. Yüz ve genital bölge temizleyicileri olarak ikiye ayrılan epilasyon cihazlarında ise parça değişimi genel olarak başlıklarda cereyan etmekte.

 

Aynı zamanda altı aylık ya da yıllık değişimleri önemsenmezse hem sağlık hem de hijyen açısından çeşitli problemler yaşanabilmekte. Evlerin temizliği ve hijyeni açısından son derece önemli olan cihazların başında elektrik süpürgeleri gelmekte. Elektrik süpürgelerinin değiştirilmesi ya da bakımının yapılması gereken parçalarının başında hepa filtreleri ve toz torbaları gelmekte. Bununla birlikte vakuma dayalı olarak çalışma hızından ve niteliğinden zaman içerisinde ödün veren hortumlar da uzmanlara gösterilmeli ya da yetkili servislerden satın alınarak elektrik süpürgesine entegre edilmelidir. Bu parçalara ek olarak diğer elektrik süpürgesi yedek parçaları arasında süpürge başlığı ve hava çıkışlı filtreler bulunmaktadır.

 

Alternatif Aksesuarlar ve Yedek Parçalar

 

 

Profesyonel ev tipi kahve ve çay makinelerinin çeşitli yedek parçaları ve aksesuarları bulunmakta. Bu yedek parçalarının ve aksesuar ürünlerinin tedarik edilmesi ile birlikte hem daha leziz hem de daha doğal çay kahve ürünlerini yapmak çok daha pratik ölçülerde gerçekleşmektedir. Zaman içerisinde makinelerin kullanımına dayalı olarak belli başlı parçalar ve hazneler kirlenmeye ve geri dönüşsüz bir şekilde bozulmaya başlamaktadır. Bunun önüne geçmek için bozuma uğrayan aparatların ve araçların tespiti yapılmalı ve buna göre ürünler satın alınmalıdır. Bu yedek parçalara ek olarak evlerde sıklıkla kullanılmakta olan ütülerin, saç kurutma makinelerinin ve blenderlerin de yedek parçalarını bulmak piyasa içerisinde mümkündür.

 


 

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.