ÜYE GİRİŞİ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Braun Micron Vario 424 Elek Bıçak Takım

Marka
Stok Kodu
81416568
Fiyat
257,44 TL + KDV
Ürünü Paylaş
Kargo bedava
Stoktan Teslim
308,92 TL
302,75 TL (%2,00 havale indirimi)
57,49 TL den başlayan taksitlerle!!
Adet Seçiniz

 
Tıraş makinesi orijinal yedek parçaları ile yeniden % 100 performans elde edin

18 ayda bir futbol sahası kadar alanı tıraş ettiğinizi biliyor muydunuz?

Braun tıraş makineleri, kişisel bakım alanında dünya çapında ödüller almış en güvenilir elektrikli aletlerdendir.  Tıraşlayıcı elek üzerindeki her bir deliğin ve bıçak bloğunun giyotin bir makas gibi işlev görmesi nedeniyle bu parçaların zamanla yıpranması kaçınılmazdır. Sakal ve tüylerin sertlik yapısına göre değişmekle birlikte Kesici elek ve bıçağın ortalama kesme performans ömrü 18 aydır.

Bu kadar uzun süreli performanstan sonra elek ve bıçakların yıpranması sürpriz olmayacaktır. 18 aydan sonra, bu iki kesici bileşen ile siz bir futbol sahası büyüklüğünde bir alanı tıraş etmiş olacaksınız.

Bu nedenle makinenizin eleğini orijinal aksesuar ile değiştiriniz. Orijinal elek ve bıçağın  18 ayda bir kez değiştirilmesi, tıraş sürenizi daha kısaltarak etkin ve daha temiz bir cilt sağlayacaktır. Aynı zamanda makinenizin diğer mekanik aksamlarında oluşacak yıpranma ve yorulmaların da önüne geçecektir. Böylece tıraş makineniz tekrar %100 performans sağlayacaktır!

Piyasada yetkili olmayan yerlerde satılan ve orijinal olmayan aksesuarları lütfen kullanmayınız. Bu tür aksesuarların kesme performansları olmadığından cildinize ve makinenize vereceği zararları lütfen unutmayınız.

Braun Orijinal aksesuarları online olarak sadece web sitemizde ve Braun Yetkili Servislerinde satılmaktadır.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Braun Micron Vario 424 Elek Bıçak Takım Orijinal elek ve bıçağın 18 ayda bir kez değiştirilmesi, tıraş sürenizi daha kısaltarak etkin ve daha temiz bir cilt sağlayacaktır. 81416568
Braun Micron Vario 424 Elek Bıçak Takım

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.