ÜYE GİRİŞİ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Braun Tıraş Makinaları Temizleme ve Yıkama Kartuşları, CCR2

Marka
Stok Kodu
81686670
Fiyat
872,97 TL + KDV
Ürünü Paylaş
Kargo bedava
1.047,56 TL
1.026,61 TL (%2,00 havale indirimi)
194,96 TL den başlayan taksitlerle!!
Adet Seçiniz

Tüm Braun yıkama ünitelerinde kullanılmaktadır. İçeriğinde bulunan temizleme sıvısı ile tam hijyen ve yağlama özelliği ile, elek ve bıçağın kesme performansını artırarak daha pürüzsüz kesme konforu sağlar.

Makinanız için orijinal temizleme sıvılarını terih ediniz. Orijinal olmayan temizleme sıvısı kullanımı, sadece tıraş makinanızın elek bıçak başlıklarında korozyon ve aşınmalara neden olmakla kalmayıp, Temizleme&Şarj ünitesine zarar verip, makinanızın oynar başlığı ve gövde kaplamalarını da sökmektedir. Bu yüzden Orijinal CCR2 Braun temizleme sıvılarını tercih ediniz.

 




Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Braun Tıraş Makinaları Temizleme ve Yıkama Kartuşları, CCR2 Tüm Braun yıkama ünitelerinde kullanılmaktadır. braun tıraş makinaları temizleme ve yıkama kartuşları, İçeriğinde bulunan temizleme sıvısı ile tam hijyen ve yağlama özelliği ile, elek ve bıçağın kesme performansını artırarak daha pürüzsüz kesme konforu sağlar. 81686670
Braun Tıraş Makinaları Temizleme ve Yıkama Kartuşları, CCR2

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.